Kush do tërhiqet: Erdogani apo Asadi?

Nga Jonathan Marcus, BBC Konflikti në Siri ka pasur prej kohësh një aspekt të dyfishtë- luftë civile dhe luftë e ndyrë- me disa aktorë të jashtëm që mbështesin palët me qëllimet e tyre strategjike. Tani, teksa konflikti në