10 filmat më të frikshëm 2017 për t’i parë këtë Halloween!

Nëse jeni të ngazëllyer që Halloween po afron, ju sjellim disa nga filmat më të frikshëm të të gjitha kohërvae për t’i parë gjatë këtij muaji dhe në natën e 31 tetorit.

Viti 2017 solli filma të shumtë horror, kështu që hidhni një sy listës së më poshtme:

  • IT (2017)
  • Get Out
  • Split
  • The Belko Experiment
  • Berlin Syndrome
  • Raw
  • Anabelle: Creation
  • Killing Ground
  • Happy Death Day
  • Jigsaw

Similar Posts