Categories
Shtëpia

10 mënyra kreative të dekoruarit të varëseve të rrobave

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Përse të përdorni varëse tipike plastike, që për më tepër, secili nga ne i ka ngjyra-ngjyra, duke bërë që dollapi ynë të ngjasojë me një hapësirë pa rregull dhe shije?? Ndryshojini ato, duke i dekoruar ndryshe, plastiket dhe ato druri. Më poshtë po ju japim disa ide:

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *