4 këshilla për përmirësimin e fytyrës së thatë

Janë këshilla tepër të thjeshta për t’u vënë në zbatim nga çdo femër, dhe rezultati që shihet në fund është pozitiv, kjo edhe për faktin sepse fytyra është pjesa kryesore e trupit, që femrat i kushtojnë më tepër rëndësi.

  1. Në mëngjes dhe në mbrëmje, pastroni fytyrën me një produkt tepër delikat, pasi edhe aktiviteti i ditës ka qenë i gjatë dhe lëkura e fytyrës nuk është aq e pastër.
  2. Pas pastrimit të fytyrës, aplikoni një krem hidratues, specifikues për lëkurë të thatë.
  3. Lëkura hidratohet edhe në brendësi, dhe kjo bëhet në mënyrë perfekte duke pirë sa më shumë lëngje, kryesisht gjysëm litri ujë çdo ditë. Por jo vetëm, një tjetër këshillë për të pasur një fytyrë sa më të pastër është edhe konsumimi i frutave të freskëta dhe i perimeve.
  4. Evitoni pirjen e duhanit, alkoolit, të cilët janë dy armiqtë kryesorë të fytyrës.

Comments are closed.