Ujori dhe Virgjëresha

Në pamje të parë Ujori dhe Virgjëresha duken shenja shumë të ndryshme nga njëra-tjetra. Por mes tyre do të mund të lindë një histori e mrekullueshme dashurie. Ujori mund t’i mësoje Virgjëreshës të jetë më pak racionale, kurse nga ana tjetër Virgjëresha mund ta mësojë Ujorin të jetë më pragmatik.

Akrepi dhe Shigjetari

Edhe pse mes tyre ndonjëherë mund të ketë zënka, sërish formojnë një çift perfekt. Akrepi gjen tek Shigjetari ato që do, kurse Shigjetari mund ta zbusë karakterin e Akrepit.

Dashi dhe Luani

Këto dy shenja stimolohen dhe pëlqejnë të njëjtat gjëra. Në pamje të parë mund të duken thjesht miq, por brenda tyre do të lidhen shumë fort me njëri-tjetrin. Arrijnë  të kenë edhe një intimitet fantastik sëbashku.

Gaforrja dhe Peshqit

Kanë shumë pika të përbashkëta, si romanticitetin dhe ndjeshmërinë e lartë. Nëse Peshqit janë shumë introversë, me Gaforren xheloze dhe të dashur krijojnë çiftin ideal. Intensiteti që lidh këto dy shenja është i plotë.

Demi dhe Binjakët

Mes këtyre shenjave mund të ketë një histori dashurie si në përralla. Kanë shumë gjëra të përbashkëta. Adhurojnë perfeksionin në çdo gjë dhe punojnë sëbashku për ta arritur atë. Nëse Binjakët janë të rezervuar, Demi preferon të eksperimentojë emocionet e tij dhe në këtë mënyrë arrihet ekuilibri ideal.