5 zakone të reja bukurie

Posed by model picture of a woman appling Make-up to her face for her christmas party1. Pastrimi me letra të njoma:
Pothuajse të gjithë ne i përdorim, për të fshirë duart, këpucët apo edhe për të hequr make-up in. Mirëpo, a është i mjaftueshëm një zakon i tillë që çdo gjë e fshijmë me letra, kur ke kaluar një ditë të gjatë e të lodhshme? Në fakt jo. Që lëkura juaj të marrë pastrimin e nevojshëm, që poret të jenë të hapura, duhet të përdorni fillimisht larjen e fytyrës, duarve tuaja me ujë të rrjedhshëm dhe sapun kozmetik, dermatologjikisht të testuar për lëkurën tuaj dhe më pas, përdorimi mbi lëkurë i kremrave apo serumeve pastruese, të cilat janë marrë me rekomandimin e mjekut dermatolog për vitalizimin e lëkurës suaj.

2. Përdor mjete pastrimi:
I referohemi furçeve, pecetave të pambukta, sfungjerëve. Të gjitha vajzat i përdorin ato. Duhet të kemi kujdes që ti pastrojmë edhe ato, t’i ndërrojmë herë pas here, që lëkura jonë mos të ketë kontakt me bakterie të ndryshme.

3. Krem anti-diell:
Me ardhjen e pranverës patjetër vajzat duhet të jenë të kujdesshme ndaj ekspozimit të lëkurës së tyre ndaj diellit të marsit, që është relativisht i fortë (edhe djemtë), e për këtë duhet të përdorin një krem të mirë solar për kujdesin e duhur.

4. Laji flokët më pak:
Eshtë vërtetuar se flokët duhen larë 2-3 herë në javë. Larja e përditshme e tyre ose më e shpeshtë, i dëmton pasi floku nuk arrin të marrë në skalpin e kokës elementet e nevojshme për rritje dhe që skalpi të jetë i shëndetshëm. Në rast se keni një flokë tepër të yndyrshëm, sërish larja e shpeshtë e tyre nuk do t’u rregullojë situatë. Ju mund ti lani ato 2-3 herë në javë por për sa kohë që përdorni një shampo të mirë, të duhurën për llojin e flokëve.

5. Mos lër pas dore qafën dhe duart:
Ne fokusohemi gjithmonë në fytyrën tonë dhe flokët, mirëpo edhe duart dhe qafa kërkojnë kujdesin e tyre të veçantë. Rekomandohen kremra dhe serume bimore për vitalizimin e lëkurës dhe zbutjen e tyre.

Similar Posts