Recetat që nxisin dëshirën seksuale të meshkujve

 

Si femrat ashtu edhe meshkujt kane sekretet e tyre për te mbajtur ndezur zjarrin e pasionit ne çift dhe për te qene te dëshirueshëm ne sytë e tjetrit. Qysh ne fillimet e shekullit XIX është thënë se orgazma është ajo qe mban zgjuar dëshirën seksuale ne çift dhe krijon një klime harmonike. Sipas specialisteve ne lidhjen fizike te femrës dhe mashkullit ka një bashkëveprim shpirtrash e cila nuk sjell vetëm lumturinë, por i ndihmon individët te zhvillohen. Ja sekretet e meshkujve për te mbajtur ndezur pasionin dhe dëshirën seksuale. Mos i neglizhoni

1. Meshkujt duan t’iu realizohen fantazitë

Nëse ju i ndaloni ata te bënin diçka për shkak te turpit qe keni, do iu ndërprisnit gjithë ekuilibrin. Ne këtë mënyrë ai do mendoje se me ju nuk mund te realizoje kurrë atë qe do.

2. Duhet te dini te “shpikni” gjera te reja

Nëse gjithmonë bëhen te njëjtat gjera rutina e pushton lidhjen dhe shuan dëshirën seksuale te meshkujve. Eksperimentoni!

3. Meshkujt kërkojnë te mos takohen çdo dite me te dashurën

Sipas tyre secili duhet te qëndroje vete për pak kohe dhe te reflektoje. Pas disa ditësh dëshira për t’u takuar dhe për te qëndruar se bashku do jete me e zjarrte.

4. Meshkujt kërkojnë qe t’iu dëgjohet ajo qe thonë

Për te mbajtur zgjuar dëshirën seksuale duhet te mundoheni t’i dëgjoni me shume meshkujt.

5. Meshkujt kërkojnë te tregoheni gjithmonë joshëse

Kujdesuni gjithmonë për veten dhe josheni partnerin tuaj edhe pas disa vitesh se bashku. Ne këtë mënyrë ai nuk do mërzitet nga ju dhe do dëshirojë gjithmonë te qëndrojnë ne shtratin tuaj.