A do të ketë një sezon të dytë ‘Hell’s Kithchen’ pas kritikave për sjelljen e pajustifikuar? Flet Renato Mekolli

Shefi i njohur kuzhinës, Renato Mekolli, i cili së fundmi moderon emisionin e ri ’Hell’s Kitchen’, ka bërë bujë të madhe këto muaj në media për shkak të përplasjeve të forta me konkurentët dhe situatës së tensionuar gjatë emisionit.

Mirëpo edhe pas sjelles agresive të shefit të kuzhinës, thyerje pjatash, a do të vazhdoj sërish emisioni ‘Hell’s Kitchen’?

Renato Mekolli ka zbuluar për revistën “Class” pritshmëritë e ketij programi:

“Ky format i ka kaluar të gjitha ato që prisnim, qoftë nga sponsorët, qoftë nga audienca, qoftë nga mënyra se si jam unë dhe si dua unë të dal, i ka kaluar. Pas tij vjen një skenë e re e HK, tërësore, një skenografi e re, një studio tërësisht e re, gjigante, gjithçka do të jetë perfekte. Ka filluar të mendohet që tani HK2” u shpreh shefi i kuzhinës.

Comments are closed.