“AK”: Bashkimi me Kosovën, objektiv strategjik

Aleanca “Kuq e Zi”, duke folur për bashkëpunimin ekonomik mes Shqipërisë dhe Kosovës, shprehet se Shqipëria ka shkelur marrëveshjen për çmimin e referencës, ndërsa thekson se është pa kuptim reciproriteti me ekonominë e Kosovës. Në një deklaratë për shtyp, “AK” thekson se me këtë akt qeveria tregoi se është kundër bashkimit. “Qeveria shqiptare dhe ajo serbe me politika të njëjta për Kosovën. Ne do të krijojmë ekonomi tregu të përbashkët. Bashkimi me Kosovën është objektiv strategjik”, thuhet në njoftimin e AK.

Comments are closed.