Angelina Jolie, kockë e lëkurë

 

Angelina Jolie u fotografua të shtunën në Beverli Hills të Kalifornisë dhe menjëherë dukej eleganca e saj ekstreme edhe pse aktorja ishte munduar që të fshihej pas një fustani të zi me mëngë të gjata. Duke dalë nga makina, ajo vendosi dorën tek dera e automjetit duke nxjerrë në pah krahun e hollë dhe kockën e kyçit. Duket se të qënit nënë e gjashtë fëmijëve po e stërmundon protagonisten e ‘Tomb Raider’.