Tech

Apple: 74% e pajisjeve përdorin iOS 7

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

apple iOS7Apple është duke mposhtur telefonat Android në të paktën një fushë: kalimin e përdoruesve në sistemin e ri operativ.Gati tre të katërtat (74%) e pajisjeve celulare të Apple tani janë të mundësuara nga iOS 7, sistemi operativ i prezantuar në mes të shtatorit, sipas një tabelë të përditësuar e cila është publikuar në faqen e Apple. Të dhënat janë bazuar në pajisjet që lidhen me App Store të Apple.

Android, në anën tjetër, nuk ka ecur aq shpejt. Vetëm 1.1% e pajisjeve Android janë aktualisht duke përdorur KitKat, sistemin e fundit operativ, i cili është në dispozicion vetëm në një numër të kufizuar të pajisjeve. Sa për krahasim, Gingerbread, një sistem operativ që është tre vjet i vjetër, gjendet në 24.1% të pajisjeve.Ndërsa shumica e përdoruesve janë tani në IOS 7, jo të gjithë flasin mirë për të. Sistemi operativ është një ndryshim drastik nga versionet e mëparshme dhe ka marrë shumë ankesave nga përdoruesit që kur u lirua.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here