Apple, edhe makinë

Një partneritet për të krijuar mitin. Këtë gjë ka bërë Beetle Volkswagen dhe iPhone. Marka e parë tregues i gjelbërimit të përjetshëm e cila tregon historinë e pafund të të makinave jetëgjatë, ndërsa nga krahu tjetër është një nga smartphon-ët më të mirë në treg.  Në fund të vitit 2014 pritet të prezantohet versioni i ri i iPhone 5 ndërsa Volkswagen do të sjellë dy versione speciale të iBeetle dhe iBeetle Cabriolet.