Arvizu: Kujdes për ambjentin, për të ardhmen

Në Ditën ndërkombëtare të Tokës, ambasadori Amerikan në Tiranë Aleksander Arvizu ishte sot në Shtëpinë e Femijes “Zyber Hallulli”. “Toka nuk ju eshte dhene ju prej prinderve tuaj, por ne fakt eshte huazuar prej femijeve tuaj. Per ato qe njohin sadopak lidhur me indianet autoktone e kane fare te qarte se natyra, ajri, toka, uji, gjithcka eshte shume e rendesishme per ta dhe duke qene dhe une jam pjeserisht i tille e kuptoj shume mire kete. Pavaresisht gjithckaje qe po zhvillohet keto dite ne Shqiperi le te marrim nje moment qe të krijojmë pak kujdes për natyren per mjedisin, per te ardhmen” u shpreh Arvizu.