Libri dhe të rinjtë, sa afër dhe larg njëri-tjetrit

Libri dhe të rinjtë, sa afër dhe larg njëri-tjetrit

On

Arkiva që ofron Biblioteka Kombëtare dhe interesi që tregon rinia shqiptare për librat. Ulet përqindja e moshave të reja që lexojnë Interesi që tregohet për librat jashtëshkollorë, ndryshe artistikë, është zbehur dukshëm nga moshat e reja, të cilat nuk tregojnë asnjë interes….

Dieta për ta pritur heqjen e xhupave me gëzim

Dieta për ta pritur heqjen e xhupave me gëzim

On

Kjo dietë është shumë e këshillueshme tashmë që pranvera sapo ka hyrë dhe veshjet e rënda do të hiqen dalëngadalë. Është një dietë e cila nuk të privon nga produktet, ka larmi ushqimesh pasi trupi ka nevojë për vitamina, fibra dhe proteina….

Pse tradhtojnë gratë?

Pse tradhtojnë gratë?

On

Sipas një studimi të bërë dhe të cituar nga “Wall Street Journal” shihet se gratë janë në gjendje të tradhtojnë po aq sa burrat. Barazia e gjinive duket se po përhapet kudo: në punë,në ushtri,dhe sipas të dhënave të fundit,edhe në fushën…