Makinat pa shoferë

Kompania teknologjike Google ka një numër të madh makinash pa shoferë. Në gusht, ato kanë regjistruar 480 mijë kilometra në rrugë. Edhe prodhuesit

Read More

Ku po na çojnë!?

Sapo u shpartallua Perandoria Turke, në Europën e vjetër dhe kryesisht në Ballkan, mendohej nga më të fortët që të nxirrnin përfitimet e tyre duke gra

Read More