Benz publikon modelin e ri te C-Class 2012

Mercedes ka publikuar versionin me te ri C-Class me nje motor te permiresuar me te fuqishem dhe me efikas ne konsumin e karburantit dhe me nje pamje akoma dhe me terheqese.Version C-Class i vitit 2012 ofrohet si sedan ose coupe. Linja fillon me modelin C250 me motorrin e ri me kater cilindra i cili ofrohet ne versionin sportiv ose luksoz. Me pas vazhdon me C300 4 Matic sport ose luksoz, C350 Sport dhe C63 AMG. Versionet sport kane suspension me te forte, pamje dhe trup AMG, punime te brendshme ne panel prej alumini dhe disqe 17 inch. Versionet luksoze kane suspension me pak te forte, veshje te punimeve te panelit me dru dhe ndenjese me komforte. Kater motorre jane te disponueshem. Motorri 1.8 litra turbocharged ne versionin C250, motorri 3.0 litra V6 ne versionin C300 4 Matic, motorri 3.5 litra V6 ne modelin C350 dhe motorri me I fuqishem, 6.2 litra V8 ne modelin C63 AMG i cili ka plot 451 kuaj fuqi.Te gjitha modelet ofrohen me nje kuti automatike me shtate marrshe, perveç modelit C63 AMG qe ofrohet manual dhe automatik.

Pergatiti Donald Gegolli