Bode: Brenda 2 muajve përfundon pagesa e këstit të dytë e të përndjekurve

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 

Ministri i Financave, Ridvan Bode bëri të ditur të enjten se janë miratuar nga Këshilli i Ministrave gjithsej 11729 dosje për ish të dënuarit politik. Ministri Bode tha se janë paguar për këstin e parë gjithsej 10594 dosje për ish të dënuarit politikë dhe janë në proces 1135 dosje. Sipas tij, pagesa e këstit të dytë është kryer për 3885 dosje të ish të dënuarve politike dhe janë duke u paguar për këstin e dyte edhe 6397 dosje të ish të dënuarve politike. Ai informoi se nesër (19 prill) kalon liste pagesa për mbi 700 dosje. “Për rreth dy muaj do të përfundojë pagesa e këstit të dytë për të gjithë ish-të dënuarit politike”, tha ministri Bode.

 

 

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here