Bruksel, zbatimi i marrëveshjes Kosovë-Serbi

Delegacionet e Prishtinës dhe të Beogradit do të paraqesin sot në Bruksel planet e tyre për zbatimin e marrëveshjes për normalizimin e marrëdhënieve. Delegacioni i Kosovës do të udhëheqet nga zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi.