Buffon: Italia , kurrë nuk luan mirë në miqësore

Lajme nga arkiva

Portieri i Juventusit, Gigi Buffon, thotë se Italia kurrë nuk luan mirë në miqësore dhe se nuk ka nevojë për shqetësim pas disfatës ndaj SHBA-ve. “Nuk ka nevojë të shqetësohemi, edhe pse është ca turbulluese të humbasësh dy miqësore të njëpasnjëshme, megjithëse me tre ose katër muaj distancë. Nëse shikojmë prapa në disfatat, ata ishin të gjitha miqësore dhe në fund në fundit ne luajmë futbollin më të mirë kur ka diçka për të fituar. Po ashtu ndihmon kur ne luajmë në udhëtim në një atmosferë të nxehtë, si Polonia. Kjo e bën tensionin të rritet dhe ne jemi të gatshëm. Shpresoj kjo të jetë e vetmja arsye”, ka thënë Buffon.

Comments are closed.