Categories
Shëndet

Buka e bardhë dhe shëndeti

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

A është e mirë buka e bardhë për shëndetin?

Arsyet pse nuk duhet konsumuar buka e bardhë Në tryezat shqiptare është pothuajse e pamundur të mungojë buka e bardhë.

Mirëpo, për konsumimin e saj dietologët nuk kanë preferenca të mëdha.

Arsyet pse nuk duhet konsumuar buka e bardhë:

  • Nuk ka vlera ushqimore.
  • Shton ndjesinë e urisë.
  • Rrit mundësinë e diabetit.
  • Shton peshë.

Nëse keni ndërmend që të humbni peshë dhe të qëndroni të shëndetshëm atëherë preferohet që bukën e bardhë të filloni të e konsumoni çdo ditë e më pak.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *