Biblioteka Rrëshen / Magjia e punës me librin

Biblioteka Rrëshen / Magjia e punës me librin

Rreth punës së kualifikuar të Bardhe Markut në bibliotekën e Rrëshenit Ka qenë një zakon imi i kahershëm që sapo shkoja në një qytet, të kërkoja ndonjë librari, pasi vetëm duke soditur librat, ndjeja kënaqësi dhe qetësi. Kështu veprova edhe këto ditë kur shkova në qytetin e Rrëshenit. Në fakt, librari nuk gjeta, por një…

27 apo 28 Nëntor?

27 apo 28 Nëntor?

Cila do të jetë data e ngritjes së Flamurit në Vlorë, në këtë 100-vjetor të Pavarësisë? Kjo është çështja që shtrohet së fundmi nga qytetarët e Vlorës në çdo ambient. Një ndoshta “lajthitje” e politikës, që më shumë se kudo tjetër rëndon mjaft në krenarinë e qytetarëve të Vlorës. “Edhe Flamurin do të na e…