Monday, November 19, 2018

Nënë Tereza, statuja me armë në Miami

Po sikur nënë Tereza të kishte qenë një nismëtare lufte në vend të një misionareje? Po sikur Gandi të "mbillte" dhunë në vend të...

I porsalinduri nuk lëshon të ëmën

Pamje fantastike dhe drithëruese: [youtube https://www.youtube.com/watch?v=HTdcPOMFbko]

Të rejat e maces së famshme Grumpy

Macja më e preferuar dhe më e shpëndarë në rrjetet sociale Grumpy Cat, bëri një dalje speciale,duke shfaqur linjën e re të veshjeve dhe...

Kafshë që hiqen si…të vdekur!

Një video tejet gazmore, shikojeni! [youtube https://www.youtube.com/watch?v=wrRXk9yeeBk]

Jo vetëm në ditën e Shën Valentinit

Të gjithë ne jemi pak të çuditshëm. Jeta në vetvete është e çuditshme. E të gjithë ne gjejmë dikë, të çuditshëm si vetja, bashkohemi...

Iluzion optik apo thjesht shaka?

Një video që s'duhet humbur:   [youtube https://www.youtube.com/watch?v=1T3yiM2y0Xk]

Bukuri e brendshme

Një video prekëse, inspiruese: [youtube https://www.youtube.com/watch?v=wPtOm9UXfnU]

Keni parë ndonjëherë bebe rrepistë?!

Video nga më argëtueset dhe të klikuara në youtube. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=8t8jo4cMGIU]

Videot më gazmore me protagoniste macet

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=h2xTdk3Udf8]

Mënyra më e mirë për humbjen e kalorive

Kjo video argëtuese është realizuar në mënyrën më gjeniale të nxitjes së humbjes së kalorive. I drejtohet kryesisht femrave. Ndiqeni. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=-3i6lK7EyVc]

Fëmija që mallëngjehet nga kënga e së ëmës

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nIsCs9_-LP8]

Parodi: “Kjo mama është kaq e lodhur”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8WNi3SLtxLQ]

Konkursi i fotografisë, “Best Photographer 2009” Moskë

Në Moskë u përzgjodhën fotografët më të mirë të vitit 2009. Veprat e tyre ishin material për një ekspozitë të madhe mbyllje me titull...