Bidai

Bidai është një nga premierat më të fundit në ekranin e Televizionit Klan, në këtë sezon të ri, në cilësinë më të lartë të figurës dhe zërit, HD. Seriali “Bidai” solli në 17:15 historinë e dy motrave, fati i të cilave do të përcaktohet nga pamja e tyre e jashtme. Jeta e Sadnes, vajzës së […]

Nënë Tereza, statuja me armë në Miami

Po sikur nënë Tereza të kishte qenë një nismëtare lufte në vend të një misionareje? Po sikur Gandi të “mbillte” dhunë në vend të inspironte të drejtat civile të individëve? Janë këto disa nga pyetjet e ngritura në ekzibicionin me monumente në Bayfront Park, USA, me titull : “War to War”. Aty gjenden figura të […]