Konkursi i fotografisë, “Best Photographer 2009” Moskë

Konkursi i fotografisë, “Best Photographer 2009” Moskë

Në Moskë u përzgjodhën fotografët më të mirë të vitit 2009. Veprat e tyre ishin material për një ekspozitë të madhe mbyllje me titull “Best Photographer 2009”. 14500 punë dhe 2000 fotografë nga 29 vende u nominuan për një çmim. Fituesit janë përcaktuar në 12 kategori profesionale dhe 10 kategori amatore. Përveç kësaj ka pasur…