Categories
Argëtim

Konkursi i fotografisë, “Best Photographer 2009” Moskë

Në Moskë u përzgjodhën fotografët më të mirë të vitit 2009. Veprat e tyre ishin material për një ekspozitë të madhe mbyllje me titull “Best Photographer 2009”.

14500 punë dhe 2000 fotografë nga 29 vende u nominuan për një çmim. Fituesit janë përcaktuar në 12 kategori profesionale dhe 10 kategori amatore. Përveç kësaj ka pasur çmime të prezantuara në nominimet e mëposhtme: “çmimin e madh”, “Foto e Vitit”, “Foto Seria e Vitit”, “Zbulimi i Vitit”, “Cmimi i posaçëm për Studentët”. Fituesit e emërimeve kyçe morën jo vetëm çmim financiare, por edhe statujat unike argjendi si “Argentum”. Disa nga fotot mund ti shikoni në foto albumin: