BMW-ja sjell modelet sportive M3 dhe M4 me dizajn agresiv e motor 3.0
|

BMW-ja sjell modelet sportive M3 dhe M4 me dizajn agresiv e motor 3.0

Prodhuesi gjerman i veturave, BMW, i ka prezantuar modelet e reja M3 dhe M4 Coupe. Ato kanë performancë të njëjtë dhe nuk dallojnë shumë as në dizajnin e jashtëm. Këto modele kanë trup më të gjerë te rrotat në krahasim me modelet standarde josportive të Serisë 3 dhe Serisë 4, shkruan Autocar, transmeton Gazeta Express….