Dieta New York / Humbni peshë duke ngrënë

Dieta New York / Humbni peshë duke ngrënë

Nëse jeni në kërkim të një diete efikase dhe të shëndetshme, ndoshta principet e të ashtuquajturës dietë njujorkeze (dieta new york) do t’ju ndihmojnë që të ushqeheni shëndetshëm si dhe të humbni peshë.  Këtë plan të të ushqyerit e ka bërë David Kirsch, i cili është i bazuar në programin e ushtrimeve sportive dhe, natyrisht,…

Frutat që ndihmojnë për përmirësimin e shëndetit
|

Frutat që ndihmojnë për përmirësimin e shëndetit

Studime të fundit tregojnë se një nga tipet e boronicës përmirëson aftësitë motore të organizmit dhe funksionet mendore. Ky frut përmirëson elasticitetin a arterieve dhe nuk lejon krijimin e pllakave arteriale; është treguar të jetë efektive në përmirësimin e shikimit natën dhe, në përgjithësi, në përmirësimin e shëndetit të syve. Ndërsa për shegën, frutin me…