Humb peshe duke parë filma të frikshëm

Shkencëtarët theksojnë se mund të humbni peshë, duke qëndruar dhe shikuar filma, por me të vetmin kusht që filmi të jetë i zhanrit horror. Do të donit të humbni peshë, por kurrsesi nuk gjeni vullnet për të shkuar në palestër apo për të vrapuar? Shkencëtarët kanë zbuluar se njerëzit humbin 113 kalori, nderkohe qe shikojnë […]

Limoni dhe dobitë e pazëvendësueshme te tij

Përfitimet shëndetësore që marrim nga limoni janë të pazëvendësueshme (një nga të cilat është humbja e peshës qe shqetëson rëndom), por nëse limoni do të shoqërohet me ujë të ngrohtë dhe do të konsumohet në mëngjes esëll, atëherë këto përfitime të jeni të sigurt se do të shumëfishohen. Një kombinmim i tillë ofron më shumë […]

Dieta e mollës

Dieta e mollës është një ndër dietat më të famshme në botë, e cila ka si program të sajin konsumimin e 3 mollëve në ditë, para secilit vakt të ushqimit. Ideja qëndron në atë se fibra që gjendet te molla të bën të ndihesh i ngopur dhe shuan apo kënaq dëshirën për të ngrënë më […]

Si të kemi bark të sheshtë

Dietat, zakonisht, kanë një program të vështirë për t’ju përmbajtur, e ka të tilla dieta që pasi ta keni përfunduar, ua kthehen ato pak kilogramë që i keni humbur, por mund të ndodhë që për një periudhë të shkurtër kohore të shtoni edhe më tepër në peshën tuaj. Tashmë, jemi në stinën, kur, si femrat, […]