Botoksi – Anët pozitive dhe negative të botoksit

Botoks është trajtimi me i përhapur ne fushën e estetikes për trajtimin e rrudhave. Por akoma ekzistojnë persona qe kane frike apo janë të paqartë se si funksionon ai. Ne Shqipëri, botoks ka filluar te përdoret gjerësisht megjithëse zgjedhjet e personave për t’iu nënshtruar këtij trajtimi varen nga disa faktorë si: mungesa e njohurive, frika, […]