Monday, November 19, 2018

PerFormaNca

5 dhe 6 mars, ora 19:00Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” Monodrama PerFormaNca vjen në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” në datat...

Djemtë Gazmorë

Djemtë Gazmorë fokusohet mbi marrëdhënien e dy ish-aktorëve të shquar të estradës, një gjini tashmë e zhdukur. Uilli Klark (Robert Ndrenika) dhe El Ljuis...

Ekspozitë me pllakate e artistit hungarez Péter Pócs

Data e fillimit: 06/02/2014 Data e mbarimit: 10/03/2014 Orari: 18:00 Vendndodhja: Galeria Kombetare e Arteve Me datë 6 Shkurt 2014, ora 18.00, Galeria Kombëtare e Arteve ka kënaqësinë të hapë për publikun...

Mozilla Weekend Albania

Workshops, prezantime, teknologji open source dhe web i hapur në një fundjavë që nuk duhet humbur nga të gjithë apasionantët e teknologjive me burim...

Ekspozita “Foto historike të Tiranës” në Qendrën “Ten”

Data e fillimit: 04/02/2014 Data e mbarimit: 02/03/2014 Orari: 08:00-19:00 Vendndodhja: “Ten” Bashkia e Tiranës ka hapur në Qendrën multi funksionale “Ten” ekspozitën fotografike me foto historike të Tiranës për periudhën 1912-...

Komedia “Kur njihesh në internet”

Data e fillimit: 01/02/2014 Data e mbarimit: 17/02/2014 Orari: 19:00 Vendndodhja: Salla “Kadri Roshi” tek Teatrit Kombëtar Premiera e komedisë angleze “Kur njihesh në internet” së fundmi vjen edhe në kryeqytet. Premiera e...

Zhizel

Legjenda e lashtë gjermane e një historie me një fund tragjik, “Zhizel”, nën muzikën e Adolphe Adamë, rikthehet serish në TKOB. E vendosur disa herë...