Mozilla Weekend Albania

Workshops, prezantime, teknologji open source dhe web i hapur në një fundjavë që nuk duhet humbur nga të gjithë apasionantët e teknologjive me burim të hapur dhe të produkteve Mozilla. Pak më në shqip, Fundjava e Mozilla-s, do të organizohet në fundjavën e 28 Shkurt-1 Mars dhe vjen me edicionin e saj te dytë. Më […]

Ekspozita “Foto historike të Tiranës” në Qendrën “Ten”

Data e fillimit: 04/02/2014 Data e mbarimit: 02/03/2014 Orari: 08:00-19:00 Vendndodhja: “Ten” Bashkia e Tiranës ka hapur në Qendrën multi funksionale “Ten” ekspozitën fotografike me foto historike të Tiranës për periudhën 1912- 1944. Bashkia e Tiranës ka hapur në Qendrën multi funksionale “Ten” ekspozitën fotografike me foto historike të Tiranës për periudhën 1912- 1944. Nëpërmjet […]

Komedia “Kur njihesh në internet”

Data e fillimit: 01/02/2014 Data e mbarimit: 17/02/2014 Orari: 19:00 Vendndodhja: Salla “Kadri Roshi” tek Teatrit Kombëtar Premiera e komedisë angleze “Kur njihesh në internet” së fundmi vjen edhe në kryeqytet. Premiera e komedisë angleze “Kur njihesh në internet” së fundmi vjen edhe në kryeqytet. Teatri Shëtitës do të shfaqë këtë komedi në sallën “Kadri […]

Zhizel

Legjenda e lashtë gjermane e një historie me një fund tragjik, “Zhizel”, nën muzikën e Adolphe Adamë, rikthehet serish në TKOB. E vendosur disa herë në skenën shqiptare, “Zhizel” rikthehet serish nga data 8-9 dhkurt ora 19:00 sipas koreografisë së Agron Aliaj, që e ngjiti atë në skenë për herë të parë në vitin 1988. […]