Zbulohet ‘gabimi’ në spitalin italian / ‘Pacienti 1’ me koronavirus
|

Zbulohet ‘gabimi’ në spitalin italian / ‘Pacienti 1’ me koronavirus

Një ditë më parë, kryeministri italian, Giuseppe Conte tha se një spital në Itali nuk zbatoi procedurat siç duhet, duke lejuar përhapjen e koronavirusit. Në fakt, Italia tashmë është bërë vatra prej nga po përhapet sëmundja në Europë. Sipas gazetës Corriere della Sera, gabimi është shënuar në spitalin e qytetit Codogno. Mattia, i njohur edhe si…

Polakët kthehen në masë në atdheun e tyre: Lamtumirë, emigrimit në BE!
|

Polakët kthehen në masë në atdheun e tyre: Lamtumirë, emigrimit në BE!

Dikur nuk ndalej vala e punëtorëve migrantë nga vendet lindore të BE, tani për herë të parë shënohet kthesa e vërtetë: Në Poloni po kthehen më shumë qytetarë në vendlindje, se sa po largohen prej vendit. Nga Deutsce Welle Më shumë se 15 vite kanë kaluar pas raundit të parë të madh të zgjerimit të…

Vendi që mund të vizitoni me më pak para në 2018-ën
|

Vendi që mund të vizitoni me më pak para në 2018-ën

Kemi të gjithë një dëshirë për të pasur një jetë bredharake, me shumë udhëtime nga njëri vend në tjetrin. Por me të gjitha shpenzimet që ka duke filluar nga bileta e avionit, hoteli, restorantet dhe duke mbaruar te dhuratat e vogla për miqtë e ngushtë. Prandaj ekspertët e udhëtimit kanë bërë një listë me dhjetë…