Ridublohet filmi “Skënderbeu”

Ridublohet filmi “Skënderbeu”

On

Një ndër filmat kult të kinematografisë vendase, “Skënderbeu”, është restauruar dhe dubluar sërish për ta sjellë tek publiku me një cilësi shumë më të lartë. Negativi është kthyer në HD, ndërsa teksti ekzistues është ridubluar, por në shqipe letrare. Dublimi i dikurshëm…