Pafuqi në trup? Ja çfarë duhet të bëni çdo mëngjes, për të patur më shumë energji
|

Pafuqi në trup? Ja çfarë duhet të bëni çdo mëngjes, për të patur më shumë energji

Nëse ndiheni të rraskapitur dhe të lodhur kohët e fundit, nuk jeni vetëm. Edhe kur keni fjetur shumë, mund të ndihni pafuqi në trup. Këtu janë disa këshilla për t’ju ndihmuar të merrni më shumë energji gjatë ditës. 1. Gjëja e parë në mëngjes, menaxhoni frymëmarrjen. Thjesht mbyllja e syve dhe fokusimi në frymëmarrjen tuaj…

Bidonat plastik? Kujdes, janë shumë të rrezikshëm për shëndetin

Bidonat plastik? Kujdes, janë shumë të rrezikshëm për shëndetin

Ndoshta jo të gjithë, por një pjesë e mirë e njerëzve i përdorin më shumë se njëherë bidonat plastikë. Është çështje nevoje, domosdoshmërie, por edhe neglizhence, ndërsa ky veprim mund të ketë pasoja të rënda për shëndetin tonë. Bëhet fjalë për shishen plastike, pasi edhe pse janë të shumta idetë për sterilizimin e saj gjatë…

Lista që ju dhuron qetësinë

Lista që ju dhuron qetësinë

Superkonsulenti Peter Bregman këshillon se qëndrimi në internet nuk duhet të bëhet obsesion, pasi është rrezik për humbjen e lirisë. Nga njëra anë jeta jonë e përditshme është një vazhdimësi kundër kohës, nga ana tjetër humbasim kohën tonë në aktivitete të kota. Nisur nga këto përgjegjësi, Peter Bregman, konsulenti strategjik i shumë administratorëve të deleguar si…

Ngrënia e thonjve: Tetë hapa për të ndaluar vesin

Ngrënia e thonjve: Tetë hapa për të ndaluar vesin

Zakoni i keq i ngrënies së thonjve është i përbashkët për shumë njerëz Një pjesë e madhe e njerëzve, fëmijë e të rritur, e kanë ves të bëjnë diçka ndërkohë që rrinë, bëjnë muhabet apo shohin televizor. Ngrënia e thonjve është një nga këto gjëra që nuk duhet bërë. Dhe është e mundur të shmanget……

Këshilla financiare / Mos kurseni, harxhoni ose investoni
|

Këshilla financiare / Mos kurseni, harxhoni ose investoni

Autori më i shitur New York Times dhe sipërmarrësi Grant Cardone i cili ka në zotërim 4 kompani dhe që gjithçka e ka nisur nga zero jep mendimin e tij bazuar nga përvoja personale. Sipas tij, në fakt, paratë cash janë mbeturina – inflacioni i ha ato. $ 1,000 në vitin 1960 kishte fuqinë blerëse…