10 arsye që ju çojnë në dështim

Çuarja deri në fund e një projekti nuk është gjithmonë një sipërmarrje e lehtë. Nuk janë të pakta rastet kur ai na mbetet në dorë, pa qenë në gjendje ta çojmë deri në fund. Por cilat janë shkaqet që na sabotojnë nga brenda në detyrën tonë? 1. Jeni të varur nga e-mail juaj, i cili […]

Vrapi dhe të mirat që vijnë prej vrapit

Vrapi, te mirat e ‘ilacit’ qe na mban ne forme Rezultatet e para të vrapimit shihen pas katër javësh praktikë konstante. Rikuperimi i formës fizike mund të arrihet vetëm përmes vrapit. Njerëzit nuk vrapojnë për të shtuar oreksin, por për ta tretur atë. Ata që vrapojnë çdo ditë e dinë mirë se çdo të thotë […]

Ngjyra më “in” e palltos për sezonin e dimrit, asnjë nga VIP-at nuk do t’i ndahet

Nëse do të mjaftohesh vetëm me një pallto të re këtë dimër, atëherë sigurou që të ketë ngjyrën më “in” të sezonit. Nga “Guçi” te shfaqja e “Ganni”-t, vjeshtë/dimër 2018, pamë se palltoja që do të mbizotërojë këtë dimër ka ngjyrën bojëqielli të akullt. Ndërkohë që ngjyrat klasike të tilla si e zeza dhe deveja […]