Sekrete nga lashtësia greke për lëkurë të pastër

Grekët i kanë dhënë shumë kontribute botës me artin, kulturën, por edhe sistemet qeverisëse. Për më tepër, grekët kishin edhe diçka nën mëngë kur ishte fjala për bukurinë. Gratë greke kishin një lëkurë prej hyjneshash falë përdorimit të produkteve natyrale. Sot do të mësojmë edhe ne disa gjëra rreth kësaj rutine bukurie. Nëse dëshironi të […]

Maskë me kakao. Ja efektet e shkëlqyera antirrudhë

A keni dëgjuar maskë më të shijshme për fytyrën se ajo me kakao? Lajmi i mirë nuk është vetëm një; përveçse e shijshme, maska mund të përgatitet lehtësisht edhe në shtëpi. Harroji ato që ke dëgjuar më parë! Çokollata nuk të shkakton puçra dhe mund t’ia vërtetosh vetes këtë me maskën me kakao, për të […]