Këshilla që parandalojnë mbingrënien në restorante

Këshilla që parandalojnë mbingrënien në restorante

Nuk ka kënaqësi më të madhe se të ngrënit në verë më bashkëshortin ose një miken/mikun tuaj në një restorant të këndshëm. Ka shumë pjata interesante për të provuar dhe shumë restorante të reja për të zbuluar nëse do të shkoni diku për pushime. Por ka një problem! Ushqimet e restorantit nuk duhet të ndryshojnë…

Moda e figurave gjeometrike

Trendi i ngjyrave super-të forta ka pësuar menjëherë ndryshime në modën e viteve të fundit. Nga ngjyrat e mbyllura në stampimet me ngjyra të ndezura, ngjyrat e forta kanë një transformim të madhë gjatë këtij sezoni. Pa dyshim efikasiteti më i madh i këtij ndryshimi është vënë re në fantazinë e figurave gjeomterike të cilat…

Ushtrime të ngadalta për trup të bukur
|

Ushtrime të ngadalta për trup të bukur

Me realizimin e ngadalshëm të ushtrimeve, pa lëvizje të shpejta, arrihen shumë rezultate të mira. Gjashtë ushtrime efikase, kombinim i fitnesit, jogës dhe vallëzimit, forcojnë muskujt, tendosin trupin, por edhe ofrojnë relaks të shkëlqyer. Udhëzim Ushtrimet bëni pa pauza. Nga pozita fillestare shkoni deri te ajo e fundit. Përsëritjet, po ashtu, bëni pa pauza. Veproni…

Vrapi? Një ilaç i vërtetë, nëse bëhet mirë. Këshilla për ata që vrapojnë
|

Vrapi? Një ilaç i vërtetë, nëse bëhet mirë. Këshilla për ata që vrapojnë

Të vraposh më pak se 15 kilometra në javë është një mundim që shkon kot: aktiviteti fizik është shumë i paktë për të aktivizuar mekanizmat që të mbrojnë nga arterioskleroza dhe sëmundje të tjera të zemrës. Por nëse distanca dyfishohet, pra nëse ju impenjoheni për të vrapuar për një orë tre herë në javë, në…