HONDA CR-V HYBRID

Diesel ikën, hibridi vjen: me versionin e elektrifikuar, modeli suv japonez përshëndet një herë e përgjithmonë motorin me naftë, por mbetet njësoj e ekuilibruar, të paktën në qytet Duke perifrazuar një reklamë komerciale të famshme, modeli i ri CR-V Hybrid, i ka thënë jo motorit me naftë dhe po elektrifikimit. Një gjë e tillë është […]

Audi A8

Kudo luksi ndërthuret me një frymë absolute teknologjike, duke përfshirë të gjitha aspektet e këtij modeli. Duke filluar nga siguria. Po për sa i përket drejtimit autonom të premtuar? Për momenti ligji aktual nuk e lejon. Netë të shumta pa gjumë, studime intensive të thelluara, vetëm për të qenë të parët që sjellin në duart […]

Makinat elektrike gjermane sfidojnë Teslan

Rreth një dekadë më parë, Elon Musk themeloi Tesla me synimin për të përshpejtuar kalimin drejt makinave elektrike. Sot, kjo dëshirë e tij po kthehet në konkurrencë për prodhuesin amerikan të automjeteve. Duke nisur me Jaguar I-Pace dhe më vonë gjatë vitit Audi e-tron, tashmë të gjithë prodhuesit e mëdhenj të makinave po nxjerrin nga […]

Pse nuk duhet ta nxehni motorin e makinës gjatë dimrit?

Ndërkohë që teknologjia e makinave mund të ketë hyrë në hapa të mëdhenj në dy dekadat e fundit, ende ekziston një gjë me të cilën shpesh shoferët ballafaqohen gjatë dimrit. Deri tani ju keni ndezur makinën dhe më pas e keni lënë deri sa të nxehej motori e automjeti. Por kjo nuk është një gjë […]