Prezantohet modeli familjar i makinës SMART

Makina e tipit Smart është shumë e vogël për t’u përdorur si mjet familjar? Nuk ka asnjë problem në lidhje me këtë pjesë, pasi në Zvicër kanë arritur të zbulojnë llojin e makinës “Smart”, që përdoret për familje. Ajo quhet Dock+Go dhe përbëhet nga disa rrota më shumë, bagazh ekstra i cili ndihmon për të […]

Citroen me nje model te ri ne treg

Citroen i ri DS5 do te kete nje  cmim fillestar prej 22,400 paund kur te dale ne shitje ne Prillin e ketij viti ndersa versioni Hybrid 4 do te kete nje cmim fillestar prej 32,200 paundesh.Citroen e sheh DS5 si nje alternative perkrah makinave te tilla si BMW 3 Series duke ofruar nje kabine luksoze […]

Audi RS3 Sportback, një supermakinë e re

Nje edicion i limituar i Audi RS3 Sportback qe ka plot 336 kuaj-fuqi është në dispozicion të të apasionuarëve pas makinave sportive. Audi RS3 Sportback është rikthyer. Pas 500 makinave të shitura fillimisht vitin e kaluar, prodhuesi gjerman ka lejuar prodhimin e 250 njësive të tjera. RS3 e merr fuqinë e saj nga një motorr 2.5 […]