Trumza mjekon aknet

Trumza mjekon aknet

On

Rezultatet e testimit kanë treguar që tinktura bimore, e fituar nga trumza, vret bakteret vetëm pas pesë minuta veprimi. Shkencëtarët kanë vërtetuar që trumza (thymus vulgaris), të cilën, zakonisht e gjejmë në specialitetet mesdhetare, mund t’u ndihmojë njerëzve që kanë probleme me…

Kërpudha Tibetiane / Të gjitha sëmundjet që kuron. Historia e ilaçit çudibërës. Disa receta ku mund ta përdorni

Kërpudha Tibetiane / Të gjitha sëmundjet që kuron. Historia e ilaçit çudibërës. Disa receta ku mund ta përdorni

On

– Rregullon dhe ekuilibron sistemin imunitar të trupit – Shëron sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut, si dhe shpërbën kolesterolin (yndyrën) në enët e gjakut – Shëron sëmundjet e pankreasit, mëlçisë dhe shpretkës – Pastron rrugët e kalimit të lëngut biliar…