Universi / ​Shkencëtarët Australianë zbulojnë sinjale misterioze nga universi

Universi / ​Shkencëtarët Australianë zbulojnë sinjale misterioze nga universi

On

Duke përdorur radio-teleskopë, studiuesit australianë zbuluan valë të fuqishme të njohura si “shpërthim radioje”. Sinjalet pothuajse janë dyfishuar dhe përfaqësojnë shpërthimin më të shpejtë të zbuluar ndonjëherë, shkruan revista Nature. Megjithëse në vitin 2007 ishin vërejtur valë të forta – “shpërthime të…