Monika Beluçi: Më mirë rrudhat sesa një fytyrë plastike

Monika Beluçi: Më mirë rrudhat sesa një fytyrë plastike

Për ndërhyrjet qoftë të vogla, qoftë të mëdha plastike Monica Belluçi thotë jo. Ose të paktën kështu tregon në intervistën e kopertinës së Vanity Fair. Dhe shpjegon kështu zgjedhjen e saj që bie ndesh me tendencën e kohës: Përballë një fytyre plastike unë preferoj rrudhat. Monika 47 vjeçare, sapo ka përfunduar së xhiruari “Rhinos Season”…

Jolie rrezikon humbjen e Pax, nëna biologjike e tij është shëruar

Jolie rrezikon humbjen e Pax, nëna biologjike e tij është shëruar

Aktorja Angelina Jolie mund të humbasë njërin nga fëmijët e saj të adoptuar, Pax. Këtë lajm në fakt e ka zbuluar e përjavshmja amerikane “National Enquirer”, sipas së cilës nëna natyrale e vogëlushit vietnamez, tetë vjeçar ka arritur të kalojë periudhën e vështirë të jetës së saj, e cila lidhej me varësinë ndaj drogës dhe…