‘Top Awards’, Tayna dhe Don Phenom rimarrin fronin

Duket se kreu ndryshon brenda vetes, megjithatë ndryshime të vogla në listë bëjnë diferencën. Ndryshe nga java e kaluar ku “Ni Milion Rrugë” e Unikkatil mbante vendin e parë, këtë javë ky projekt muzikor kaq shumë i pëlqyer, i ka lënë vendin edhe një herë tjetër, Tayna-s dhe Don Phenom me “Columbiana”. Ndërkohë që “Ni […]

Zbulohen 6 çiftet e ‘Dance with me 5’ në TV Klan

Spektakli ‘Dance with me’ fillon transmetimin në datën 17 Shtator në tv Klan. Spektakli ‘Dance with me’ fillon transmetimin në datën 17 Shtator në tv Klan. Ashtu si çdo sezon, personazhe të njohur të ekranit shqiptar do të konkurrojnë të ndarë në çifte, ku çdo javë do të na sjellin kërcime të ndryshme “në mënyrën […]