Browsing Category

Shtëpia

Ide për ndryshimin e kuzhinës

Stilet subway, me banakun në qendër të kuzhinës janë ndër më modernët dhe të kërkuarit. Gjithashtu, ide të tjera janë kuzhinat suedeze, me lule dhe dru të ndërthurur në arredim. Kuzhinat klasike tërësisht dru kafe, nuk ikën kurrë nga moda…
Read More...

Lule… në kornizë!

Besoj se të rrallë do të jenë njerëzit të cilët nuk i duan lulet. Edhe në rast se jo të gjithë e kanë kohën apo luksin që të kujdesen për to (lule me vazo) në shtëpi, të gjithëve u pëlqen ideja që të kenë një vazo me lule të freskëta.…
Read More...

Letra murale, a duhet ta përdorim?

Arti i të arreduarit të shtëpisë me letra murale është një ndër format më të vjetra që njeh arredimi vetë. Shumë nga ekspertët më të famshëm të interior design sugjerojnë se është një modë pa plakje dhe një trend që kurrë sdo të bie poshtë.…
Read More...

Si të pastroni një vazo balte

Keni apo do të blini vazo balte? Ja si t'i mbani të pastra ... me pak uthull të bardhë! Vazot e baltës janë shumë të mira për lulet pasi ato jo vetëm i mbajnë të freskëta gjatë verë, por edhe i mundësojnë ujit të filtrojë më mirë.…
Read More...

Ujitja e bimëve me ujë të gazuar

E dinit që një mënyrë praktike për tu kujdesur për bimët tuaja në shtëpi është ujitja e bimëve me ujë të gazuar? Sipas disa rezulteteve praktike, rezulton që të ujitësh bimet në shtëpi me ujë të gazuar i ndihmon të jenë më të…
Read More...