Browsing Category

Shtëpia

Ujitja e bimëve me ujë të gazuar

E dinit që një mënyrë praktike për tu kujdesur për bimët tuaja në shtëpi është ujitja e bimëve me ujë të gazuar? Sipas disa rezulteteve praktike, rezulton që të ujitësh bimet në shtëpi me ujë të gazuar i ndihmon të jenë më të…

Jo vetëm festat “vishen” me dekore…

Të gjithë kemi menduar, para pushimeve dimërore, se pema juaj e Vitit të Ri apo edhe ambientet e shtëpisë suaj kërkojnë zbukurime të reja dhe i jemi drejtuar asaj çfarë tregu na ofronte për t’i blerë ato. Madje vitet e fundit mundësitë për…