Kujdesi për lulet në vazo

Kujdesi për lulet në vazo

Koha t’i çoni lulet e shtëpisë me “pushime” Temperaturat po rriten dhe lulet që keni mbajtur brenda në shtëpi nuk do të dëmtohen nga i ftohti në qoftë se i nxirrni jashtë. Përgjithësisht lulet që kanë qëndruar brenda përgjatë të gjithë dimrit, janë të dobëta prandaj nuk duhet të bien në kontakt direkt me diellin….

Ide origjinale si ndërtohet pema e familjes / Foto

Ide origjinale si ndërtohet pema e familjes / Foto

Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes tënde që kanë lindur para teje. Mësoni si të krijoni pemën tuaj të familjes, me një ide të thjeshtë dhe origjinale. Gjithçka që ju duhet: Korniza Bojëra Lapsa Vijoni punën: Merrni një letër të bardhë, priteni në madhësinë që duhet për…

Si të bësh foto të ndriçuara?

Si të bësh foto të ndriçuara?

Kjo do të ishte një ide “Bëje vetë” vërtet e bukur, si dhuratë romantike, familjare apo edhe për të zbukuruar ambientet tuaja në shtëpi. Si mund ta realizoni? Ju duhet: 1. fotografia e përzgjedhur 2. qiri 3. kavanozë qelqi 4. gërshëre/vizore 5. ngjitëse transparente Veproni: Fillimisht zgjidhni fotografinë që doni ta realizoni apo dhuroni. Rregullojini…