Categories
Shtëpia

Si të arredojmë dhomën e fëmijëve?

Në artikullin më poshtë do ju sjellim disa ide se si mund të arredoni dhomën e fëmijëve nëse jeni në pritje të tij ose po zgjeroni shtëpinë që t’u jepni fëmijëve hapësirën e nevojshme.Ngjyra e dhomës duhet të jetë me tone të ngrohta, që ftojnë fëmijën për një gjumë të qetë dhe një zgjim me energji në mëngjes. Kur fëmijët janë në një moshë më të rritur, lejoni që ta zgjedhin vetë ngjyrën e dhomës së tyre dhe lyejeni atë së bashku me ta.

Categories
Shtëpia

Thuajini Po stileve komforte dekorimi

Ky është një artikull interesant nga Houzz rreth një stili dekorimi që është i ngrohtë dhe mikpritës. Duke i hedhur një sy kësaj fotoje, duket se dhoma është pak e rezervuar në arredim, por karriget me shirita stil vile dhe jastëkët e tyre e bëjnë të duken të qetë dhe mikpritëse. Shikoni të gjithë artikullin për ide në stilet relaksuese.

Categories
Shtëpia

Ide për paketime origjinale dhuratash

Ndiqni hapat siç tregohen në video dhe argëtoni miqtë e familjarët tuaj:

Categories
Shtëpia

Modele banjosh moderne, zgjidhni sipas shijes