Fshatarët vrasin dy pitonë gjigandë dhe më pas…

Dy pitonë gjigantë u vranë nga disa fshatarë të uritur në ishullin malajzian Borneo, të cilët i copëtuan dhe hëngrën mishin e tyre Vendasit i gjetën gjarpërinjtë brenda një peme, ndërsa kishin dalë për gjueti dhe dëgjuan zhurma që vinin aty afër. Gjarpërinjtë ishin aq të mëdhenj sa morën një kamion për t’i larguar nga […]