Gishtat e mëdhenj të dorës kanë “sekretin” e dashurisë

Madhësia e gishtave tuaj të mëdhenj thonë shumë për personalitetin tuaj. Nëse gjysma e parë është më e gjatë se gjysma e dytë Atëherë, ju jeni shumë pasionatë dhe besnikë. Kur dashuroni dikë keni tendencën për të harruar gjithë pjesën tjetër të botës për shkak se bëheni shumë posesiv pas partnerit tuaj. Shpesh herë e […]

Pikat e dobëta të shëndetit për Dashin, Demin dhe Binjakët

DASHI: Pika e dobët – koka Si shenja e parë e zjarrtë, dashi mishëron energjinë, karakterin luftarak dhe depërtueshmërinë. Është shumë impulsiv dhe drejt cakut shkon si i pakokë, sikurse krijesa në bazë të së cilës edhe e ka marrë emrin, ndaj shpesh edhe e pëson. Planet sundimtar e ka Marsin e zjarrtë, planet që […]

BSH hedh në treg tre monedha për përvjetorin e vdekjes së Skënderbeut

Në kuadër të 550 vjetorit të vdekjes së heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti- Skënderbeut, Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë miratoi emetimin monedhae një serie monedhash përkujtimore me tematikë “550 vjet in memoriam Gjergj-Kastrioti Skënderbeu (1468-2018)”. Seria do të emetohet gjatë vitit 2018 dhe do të përbëhet nga tre monedha, me vlerë emërore 200 Lekë […]