Telemjekësia, përmes rrjetit 3G të Vodafone, sjell opinionin e mjekut specialist në zonat më të thella

Banorët e zonave të thella, tashmë kanë mundësinë të ekzaminohen dhe të marrin mendimin e mjekut specialist për shqetësimet e tyre shëndetësore. Kjo risi vjen përmes programit “Telemjekësia përmes celularit”, mundësuar prej Fondacionit Vodafone Albania, në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë, Kryqin e Kuq Shqiptar dhe Spitalin Hygeia. Ditën e hënë, përfaqësues të Fondacionit Vodafone […]